Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Színpadtechnika

Színpad

Music Benei - Színpad építés az ArénábanA színvonalas produkciók nélkülözhetetlen kellékei a professzionális színpadrendszerek. Cégünk a mai kornak legmegfelelőbb professzionális Nivtec Flexibel, csúszásmentes, vízálló felületű, 2×1 méteres elemekből összeállítható, kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható színpaddal dolgozik. LAYHER szintező lábrendszerrel gyorsan és pontosan lehet dolgozni bármely terepviszonyok között! Lehetőség van 20 cm és 200 cm között, a magasság igény szerinti állítására. A színpad építése és szintezése természetesen bármely talajviszonyok esetén sem jelent gondot. Az összecsúsztatható technikának köszönhetően az elemek egymáshoz építése rendkívül gyors össze és szétszerelést tesz lehetővé.A terhelhetőség 750 kg/m2, így bármilyen produkció tökéletesen kivitelezhető rajta.Természetesen a NIVTEC színpadtechnikai elemek a megfelelő Európai TÜV minősítéssel rendelkeznek.

Színpadfedés

Színpad építés az Arénában - Music BeneiA kornak megfelelően, és az igények változásával rendezvények napjainkban már elképzelhetetlenek professzionális színpadfedés nélkül. A fedés fő szerepe: védi a színpadi produkciót a naptól és az esőtől, megvédi a technikai berendezéseket, illetve látványt nyújt a közönségnek a monumentális szerkezetének megjelenésével. A színpadfedésen kerül elhelyezésre a fénytechnika, Line Array Hangrendszer, vizuáltechnika :( LED fal, kivetítő fal). Cégünk többméretű színpadfedéssel rendelkezik. Mindegyik rendszer a megbízható és biztonságos Tom-Cat négypontos alumínium travez elemekből áll össze. Rendezvényére mindig a megrendelő szempontjainak legmegfelelőbb megoldást kínáljuk. A fedés rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal, építését és bontását szakképzett szakembereink végzik. Cégünknek az építésben és a bontásban a legfontosabb a biztonsági követelmények betartása,betartatása! A TOM-CAT színpadfedések, ez a név nem csak a fedés típusát jelenti ebben az esetben, hanem a gyártó márkanevét is! (Cégünknél alkalmazott színpadfedések a Tom-Cat gyár által gyártott Professionális nagy teherbírású hídrendszerek elemeiből épülnek fel).

Színpadi tetőszerkezet (hídrendszerek)

Tomcat fedés (10x9m és12m×10m)
A változtatható méret miatt nagy építési szabadságot nyújt, mind az építésben, mint a megrendelő elvárásainak. Így minden féle produkció kiszolgálására alkalmas! Több féle változatban építhető össze, a megrendelő igénye szerint: 4-6-8 lábas fedés, 7,5 méteres belmagassággal, alumínium szerkezet, fehér színű, tűzálló ponyvával. A színpad hátulján fekete háttérvászon helyezhető el, vagy igény esetén reklámfelület ként is szolgálhat.

Előnyei:

  • Láb terhelhetősége 2t
  • Méretének és terhelhetőségének köszönhetően bármilyen beltéri és szabadtéri produkcíónál alkalmazható
  • Bevizsgált, TÜV , biztonságos, gyors összeszerelés !
  • A Professionális emelő motoroknak köszönhetően magassága akár centiméterenként változtatható (verlinde,chain master)
Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei