Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KezdőlapRack gyártás

Rack gyártás

Music Benei Rack Gyártás

 • Kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználása (Penn-Elcom illteve az Adam-Hall alkatrészeivel dolgozunk,mivel hívatalos Distributorai vagyunk a termékeiknek)
 • Legmagasabb minőségű kézimunka,professionalis esközpark
 • Egyedi tervezés, így a legmegfelelőbb darabok elkészítése
 • Igény szerinti kialakítás
 • Kifejezetten kedvező ár
 • Törzsvásárlói kedvezmény

Műszaki információk

Music Benei Adam Hall Logo - Rack GyártásAz általunk készített ládák fából ,rétegelt lemez,valamint színes nagyszilárdságú műanyag táblákból, alumíniumból és acélból épülnek fel. Az oldalfalakat laminált (fenollal bevontú, vagy nagy szilárdságú műanyag) réteglemezek alkotják. Vastagságuk különböző (általában 6,5mm illetve 15mm), attól függően, hogy mekkora ládáról van szó illetve hogy milyen eszköz tárolására, szállítására alkalmazzák. A lemezek kiválasztása kollégáink tanácsa alapján történik, de természetesen egyéni kérések is megoldhatóak.(Különböző színekből választhat!)Az réteglemez oldalakat alumínium profil élek fogják össze. Ezek a profilok úgy vannak kiképezve, hogy a megfelelő vastagságú réteglemezek beleilleszkednek, így biztosítva a fix tartást.

Penn Elcom - Music Benei Rack gyártásA további merevséget, így a maximális stabilitást és ellenálló képességet, gömb formájú acél sarkak szolgáltatják. Az élek találkozása mentén további merevítő elemeket alkalmazunk. Indokolt esetben (nagyméretű, súlyos eszközök), illetve igény szerint praktikus, megfelelő teherbírású (akár fékezhető GUITEL ) kerekek könnyíthetik a ládák mozgatását. A ládák alkatrészei, így a réteglemezek, élek, sarkok és egyéb merevítők valamint a további tartozékok (úgy mint zárak, fülek, zsanérok, stb.) szegeccsel kerülnek összerögzítésre. A ládák belső bélése filccel és ahol szükséges, a tárolt eszköz biztonsága érdekében, megfelelő vastagságú polifoammal történik.(0,5cm-.a kért vastagságig)

Felhasználási lehetőségek

Az általunk gyártott és forgalmazott szállító ládák felhasználása meglehetősen sokrétű.
Ezeket leggyakrabban hang- és fénytechnikai eszközök (hangfalak, pultok, lámpák, stb.) és azok kiegészítői (kábelek, állványok), síkképernyős tévék (plazma TV, LCD tv-k illetve monitorok), egyéb stúdió technikai kellékek (mikrofon, kamera, stb.), hangszerek, orvosi műszerek és szerszámok egyszerű és biztonságos szállítására használják. Azonban létezik számos egyéb terület, ahol ezek a szállító ládák hasznos és értékes kiegészítőként könnyítik meg a felhasználók életét.( Vadászathoz is nélkülözhetetlen szállító eszköz)
A felhasználói kör folyamatosan bővül, ezen típusú szállítóládák számtalan új felhasználási módját fedezik fel időről időre, ezzel együtt az általuk nyújtott biztonságot, kényelmet, egy szóval hasznot. Így például, ha az Ön által birtokolt egy vagy több eszköz:

 • értékes és/vagy
 • sérülékeny és/vagy
 • sok szállítást igényel és/vagy
 • meglehetősen sok darabból álló készletet alkot és/vagy
 • tárolása körülményes a fizikai paramétereiből adódóan és/vagy
 • rendszerezett tárolásuk nem megoldott
 • akkor az általunk gyártot Rack-flite case van szüksége!
Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei