Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KezdőlapPowersoft

Powersoft

Touring

Powersoft Touring termékek

Vezető hangtechnikai cégek választják szerte a világon a Powersoft termékeket. Kis mérete, kellemes súlya és könnyű fogása mellett legendás hatékonysága teszi lenyűgözővé ezeket a megbízható szerkezeteket. Akár stadionban, akár egy klubban is érezni lehet erejét.

Installációk

Powersoft installációk

A rendkívül hatékony Powersoft erősítők csak kevés energiát vesznek fel a hálózatról. Így kevesebb hő keletkezik, így a hűtés is hatékonyabb. Ezáltal környezettudatos és takarékos is egyszerre. Számos védelmi és biztonsági funkciók óvják az eszközök állapotát, valamint a fejlett távfelügyelet és vezérlési hálózat kielégíti a modern helyszínek igényeit, bármekkora méretű helyiségről van szó.

AMP modulok

Powersoft AMD modulok

Megépítené saját hangszóróját? Megbízható teljesítményre van szüksége, több csatornán, DSP-vel, kompakt méretben? Tökéletes választás a Powersoft AMP moduljait használni! Olasz gyártmányú D szériás Powersoft tápegység technológia, kiváló minőségű erősítő modulok 350 és 8000 watt közötti teljesítménnyel. Ezeknek az integrált megoldásoknak köszönhetően sokkal könnyebb a tervezés, és még költséget is megtakaríthat.

Szoftver

Powersoft DSP Software

Összetett hangrendszerek könnyű beállítása és kezelése egy rendkívül intuitív felületen - ez mára egy népszerű igényből valósággá vált. Ez kimondottan hasznos turnén használt telepített rendszerek esetében is, és az Armonia Pro Audio Suite ™ még ennél is feljebb emelte a lécet. Számos egyedi funkciót kínál a jobb hanghatás és a biztonságosabb működés érdekében (kombinálva Powersoft DSP technikával).

Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei