Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kezdőlap

Cikkek

Bemutatkozás

Ákos koncert - ArénaCégünk a Music-Benei Hangszerüzlet 1990-óta működő bolt. Magyarország délnyugati régiójában helyezkedik el Dombóvár,ahol üzletünk is megtalálható. Városunk könnyen megközelíthető, mellettünk lévő nagy városok: Pécs ( Magyarország EU Kulturális Fővárosa), Kaposvár, Balaton. Hangszerüzletünk számos professzionális terméket forgalmaz és a koncerttechnikai munkáink során használja is ezeket az eszközöket. Üzletünk több külföldi céggel áll kapcsolatban több mint 15 éve. ADAM-HALL, CAE-CABLES,GEWA-Musik,PENN-ELCOM...

Cégünk tevékenységi köre 2002-től kibővült koncerttechnikai szolgáltatás irányába. Folyamatosan bővítettük, fejlesztettük eszközparkunkat és így sikerült megalakítani a Benei-audio Színpad és Koncerttechnikai cégünket, mely minőségi szolgáltatást nyújt a megrendelők számára. Így a hangszerüzlet mellett fő tevékenységünk lett a Professzionális hangtechnikai berendezések kereskedelme és ezen termékekkel való hangtechnikai szolgáltatás nyújtása a velünk együtt dolgozó partnerekkel együtt!

Cégünk vállalja a velünk együttműködő produkciók teljes körű fény-hang és színpadtechnikai kiszolgálását, rendezvények hangtechnikai feltételeinek megvalósítását. Célunk, hogy megrendelőinknél mindig 100% elégedettséget érjünk el, ezt hozzáértő felkészült, szakértő csapatunkkal tudjuk biztosítani. Nálunk a biztonság a legfontosabb szempont, így minden eszközünk megfelel a nemzetközi és magyar szabványoknak. Ügyfeleinknek több éves tapasztalatunk által kreatív segítséget tudunk nyújtani a professzionális produkciók lebonyolítása érdekében. Cégünknek fontos a fellépő művészek teljes körű kiszolgálása és a megrendelő, illetve a közönség maximális elégedettsége.

Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei