Miért a MusicBenei?

20 éves tapasztalattal munkatársaink garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújtják.

Számos neves partnerünk és egyedülálló referenciáink bizonyítják hozzáértésünket.

Tel: +36 20 928 1928
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AMP modulok

AMP modulok

Powersoft AMD modulok

Megépítené saját hangszóróját? Megbízható teljesítményre van szüksége, több csatornán, DSP-vel, kompakt méretben? Tökéletes választás a Powersoft AMP moduljait használni! Olasz gyártmányú D szériás Powersoft tápegység technológia, kiváló minőségű erősítő modulok 350 és 8000 watt közötti teljesítménnyel. Ezeknek az integrált megoldásoknak köszönhetően sokkal könnyebb a tervezés, és még költséget is megtakaríthat.

Hangtechnika

Powersoft Music Benei HangtechnikaHangtechnikai eszközparkunk széles választéka minden igényt kielégít, minőségi berendezéseink és szakértőink garantálják a minőségi szolgáltatást.

Eszközparkunk...

Színpadtechnika

Színpadtechnikai megoldások - Music BeneiSzínpadépítési munkáink során megszereztük a kellő tapasztalatot, így bármilyen méretű rendezvényre az ideális megoldást szállítjuk akár falunapról, akár Aréna koncertről van szó.

Színpadépítés...

Fénytechnika

Music Benei FénytechnikaEgy jól szervezett rendezvény esetében elengedhetetlen, hogy megfelelő hangsúlyt fektessünk a fénytechnikára. Tekintse meg milyen eszközparkkal állunk rendelkezésre rendezvénye lebonyolításához.

Fénytechnika...

Free business joomla templates

Kizárólagos Powersoft forgalmazó: Music Benei